Boldsen maj

Maj 2013

Efter nogen besvær med lukkede græsbaner i Odense, dommerstrejke og flyttede kampe, er vi nu endelig kommet godt i gang med afvikling af vore mange turneringskampe. Så vidt jeg ved, er der stadig kampe, der mangler at blive spillet fra den “døde” periode. Men mon ikke, vi når det inden sommerpausen. Jeg tror det…!

Jeg synes i øvrigt, at det er lidt trættende at høre beklagelserne over, at alle fodboldbaner såvel for eliten som for sekundaholdene er i utroligt dårlig stand. Selv stakkels OB, der er ene-bruger af den tidligere under navnet så bekendte Odense Stadion, bruger den undskyldning omkring deres resultater, at det er på grund af banens tilstand. Så få dog noget gjort ved det for pokker. OBs elendige resultater kan ikke undskyldes med en skadet Falk eller en “ringe” bane… – Førhen var Odense Stadion i en glimrende stand på dette tidspunkt af året.

Lær Fair Play (til forældrene) :
1. Mød op til træning og kamp – barnet ønsker det.
2. Giv opmuntring til ALLE spillere under kampen – ikke bare din datter eller søn.
3. Giv opmuntring i både modgang og medgang – giv ikke uberettiget kritik, men positiv og vejledende kritik.
4. Respekter trænerens brug af spillerne – forsøg ikke at påvirke ham/hende under kampen.
5. Se på dommeren som en vejleder – kritiser ikke hans/hendes afgørelser.
6. Giv opfordringer til dit barn om at deltage – pres ikke.
7. Spørg om kampen var spændende og sjov – ikke om resultatet.
8. Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr – overdriv ikke.
9. Vis respekt for arbejdet i klubben – tag initiativ til årlige forældremøder, hvor man kan afklare ambitioner og holdninger. Du behøver ikke andre forudsætninger for art tage del i klubbens liv, end lyst og engagement.
10. Tænk på, at  dit barn spiller fodbold – ikke dig..!

Alle ønskes en god sæson.
– OG husk at besøge de syge, du kender. Der er ikke noget mere ensomt end at være alene, når man er syg og dårlig.

Stor hilsen
fra Boldsen…

Share