BOLDsen

Nu er vi endelig os selv igen..!!!

 

Dalum IF er atter på vej. FC Fyn er opløst efter 7 års kamp med uafbrudt kamp efter at finde sponsorer nok.

Der har været mange gode spillere i gang, og der har været såvel en nedrykning som 2 oprykninger til 1. division med på tapetet..

Det har været spændende, men når Danmarks og Verdens økonomiske krise får lov til at florere, så er det altså umuligt at skaffe sponsorpenge nok. Det er mit indtryk, at FC Fyns ledelse har gjort alt det, man kunne for at skaffe midler nok. Men når der ikke dukker en mand eller kvinde op med en stor sæk penge, så er det umuligt at fortsætte denne kamp.

Der er nu andre klubber, der er i fuld gang på bedste gribbemanèr at overbyde hinanden for at sikre sig spillerne fra FC Fyn.

Det er selvfølgelig godt for de spillere, der bliver købt billigt ind nu, hvor alle spillerne er mere eller mindre fritstillet. Men vi kan så sige, at hvis blot en 2-3 spillere var blevet handlet på regulær vis, så havde FC Fyn måske overlevet ihvertfald blot i en periode. Hvordan fremtiden så ville have set ud, kan der ikke siges noget om.

Nu er FC Fyn i skrivende stund gået i betalingsstandsning med en sandsynlig konkurs efterfølgende…

Til gengæld har Dalum og B1909 meldt sig ud af FC Fyn, hvilket betyder at de 3 moderklubber til overdækningen skal til at køre deres eget løb. Det kan godt være, at det ikke lige med det samme bliver til en strålende fremtid, men vi har dog lov til at tro på det. I alle tre klubber er ungdommen godt på vej, og mange dygtige ledere og trænere er klare til at give spillerne den nødvendige ballast til en strålende fremtid.

Også seniormæssigt er klubberne på vej, og har forholdsvis gode hold,  som det bliver spændende at følge.

Noget helt andet noget er, om de spillere, der i årenes løb har sagt, at så snart vi var ude af FC Fyn, så ville de komme hjem til deres gamle klub igen. Vi kan godt i den forbindelse frygte, at der også her vil finde en vis overbudspolitik sted. 

Men som Dalum-fan, vil jeg gerne vælge at tro på, at der vil ske en vis folkevandring tilbage til vores egen klub.

Lad os udbringe et leve for Dalum IF;

Dalum IF længe leve: HURRA, HURRA, HURRA. Dalum IF…

Hel og lykke…

Share